Елімізде сүт және сүт өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.author С.С. Калиева
dc.date.accessioned 2013-06-13T11:56:33Z
dc.date.available 2013-06-13T11:56:33Z
dc.date.issued 2013-06-13
dc.identifier.issn 978-601-80217-1-8
dc.identifier.uri http://repository.enu.kz/handle/data/9627
dc.description http://www.enu.kz/ru/ ru_RU
dc.description.abstract Бәсекеге қабілеттілік дегеніміз – кез-келген экономикалық объектілерге тән қасиет. Сүт және сүт ӛнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін талдағанда, ең алдымен, оған әсер ететін факторларға тоқталған жӛн. Оған ӛнім сапасы, бағасы, тұтынушы талғамы және жаңашылдық факторлары әсер етеді ru_RU
dc.relation.ispartofseries УДК;330
dc.subject азық-түлік ru_RU
dc.subject табиғи сүт ru_RU
dc.subject айран ru_RU
dc.subject құрғақ сүт ru_RU
dc.subject тауар экспорты субсидиясы ru_RU
dc.title Елімізде сүт және сүт өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігін арттыру жолдары ru_RU
dc.type Article ru_RU


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account