dc.contributor.author | Алтаева, Т.А. | |
dc.contributor.author | Құдабай, Таңшолпан | |
dc.contributor.author | Оразбек, Айнұр | |
dc.contributor.author | Олжабай, Аружан | |
dc.date.accessioned | 2023-11-29T06:23:19Z | |
dc.date.available | 2023-11-29T06:23:19Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-515-1 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/10266 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЕНУ им. Л.Н.Гумилева | ru |
dc.subject | какао майы | ru |
dc.subject | какао массасы | ru |
dc.subject | какао ұнтағы | ru |
dc.subject | какао түйіршіктері | ru |
dc.subject | шоколад | ru |
dc.subject | фенолдар | ru |
dc.subject | флавоноидтар | ru |
dc.subject | бос радикалдар | ru |
dc.subject | антиоксидант белсенділігі | ru |
dc.subject | қалпына келтіретін күші | ru |
dc.title | ШОКОЛАД ФУНКЦИОНАЛДЫ ТАМАҚТАНУ ӨНІМІ РЕТІНДЕ | ru |
dc.type | Article | ru |