Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Батенова, Арайлым Данярқызы | |
dc.contributor.author | Базарбаева, Қарлығаш Жақсыбекқызы | |
dc.date.accessioned | 2024-05-17T12:50:26Z | |
dc.date.available | 2024-05-17T12:50:26Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-977-7 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/14146 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЕНУ им. Л.Н. Гумилева | ru |
dc.subject | ет өнеркəсібі | ru |
dc.subject | ет шұжықтары | ru |
dc.subject | шұжық өнімдері | ru |
dc.subject | кебек | ru |
dc.title | Тарының талқаны жəне кебегімен байытылған шұжық өнімдерінің сапа көрсеткіштеріне энтеросорбенттер əсерін зерттеу | ru |
dc.type | Article | ru |