Репозиторий Dspace

Тарының талқаны жəне кебегімен байытылған шұжық өнімдерінің сапа көрсеткіштеріне энтеросорбенттер əсерін зерттеу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Батенова, Арайлым Данярқызы
dc.contributor.author Базарбаева, Қарлығаш Жақсыбекқызы
dc.date.accessioned 2024-05-17T12:50:26Z
dc.date.available 2024-05-17T12:50:26Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.isbn 978-601-337-977-7
dc.identifier.uri http://rep.enu.kz/handle/enu/14146
dc.language.iso other ru
dc.publisher ЕНУ им. Л.Н. Гумилева ru
dc.subject ет өнеркəсібі ru
dc.subject ет шұжықтары ru
dc.subject шұжық өнімдері ru
dc.subject кебек ru
dc.title Тарының талқаны жəне кебегімен байытылған шұжық өнімдерінің сапа көрсеткіштеріне энтеросорбенттер əсерін зерттеу ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись