DSpace Repository

ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ САҚТАУ МЕРЗІМІН ҰЛҒАЙТУ ҮШІН ЖАҢА ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПАЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ ПЕРСПЕКТИВАЛАРЫН ЗЕРТТЕУ

Show simple item record

dc.contributor.author Батенова, Арайлым Данярқызы
dc.contributor.author Қожамсүгіров, Керімбек Мұсаұлы
dc.date.accessioned 2023-06-09T11:09:29Z
dc.date.available 2023-06-09T11:09:29Z
dc.date.issued 2023-04-14
dc.identifier.isbn 978-601-337-847-3
dc.identifier.uri http://rep.enu.kz/handle/enu/2273
dc.language.iso other ru
dc.publisher Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева ru
dc.subject органолептикалық қасиет ru
dc.subject ферментативті əдіс ru
dc.subject Шұжық өнімдері ru
dc.subject тамақ өнеркəсібі ru
dc.title ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ САҚТАУ МЕРЗІМІН ҰЛҒАЙТУ ҮШІН ЖАҢА ФУНКЦИОНАЛДЫ ҚОСПАЛАРДЫ ПАЙДАЛАНУ ПЕРСПЕКТИВАЛАРЫН ЗЕРТТЕУ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account