dc.contributor.author |
Баимбетов, Нұрлан Әбішұлы |
|
dc.contributor.author |
Абсеитов, Ерболат Тілеусеитұлы |
|
dc.contributor.author |
Килибаев, Еркебұлан Өмірліұлы |
|
dc.contributor.author |
Жанатова, Аруай Ерланқызы |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-19T10:09:12Z |
|
dc.date.available |
2023-06-19T10:09:12Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.isbn |
978-601-337-661-5 |
|
dc.identifier.uri |
http://rep.enu.kz/handle/enu/2839 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева |
ru |
dc.subject |
сүт өнімдері |
ru |
dc.subject |
диеталық сусын |
ru |
dc.subject |
ашыған сүт өнімдерінің ақаулары |
ru |
dc.subject |
органолептикалық әдіс |
ru |
dc.subject |
технологиялық өндіріс |
ru |
dc.title |
СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН БАҚЫЛАУ БОЙЫНША ҰСЫНЫСТАРДЫ ӘЗІРЛЕУ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |