Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Рахманов, Санжар Учкунович | |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T10:54:22Z | |
dc.date.available | 2023-07-10T10:54:22Z | |
dc.date.issued | 2022-04-12 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-674-5 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/3713 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Евразийский национальный университет имени Л.Н. Гумилева | ru |
dc.subject | тамақтандыру қызметі | ru |
dc.subject | инновациялық технология | ru |
dc.subject | нанотехнологияны қолдану | ru |
dc.subject | тағамды өңдеу | ru |
dc.subject | инновациялық әдістер | ru |
dc.title | ИННОВАЦИЯЛЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАР - ҚОҒАМДЫҚ ТАМАҚТАНУ ҚЫЗМЕТІН ҰЙЫМДАСТЫРУДА БӘСЕКЕЛЕСТІКТІ АРТТЫРУ ФАКТОРЫ | ru |
dc.type | Article | ru |