Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сейсинбинова, Альмира Аскарбекқызы | |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T11:40:58Z | |
dc.date.available | 2023-11-14T11:40:58Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.isbn | 978-601-337-614-1 | |
dc.identifier.uri | http://rep.enu.kz/handle/enu/9361 | |
dc.description.abstract | Мақала тамақ өнеркәсібі саласының мамандарын даярлаудың ерекшеліктері мен оларды дамытудың негізгі бағыттары айқындалған. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ЕНУ им. Л.Н.Гумилева | ru |
dc.subject | тамақ өнеркәсібі | ru |
dc.subject | инновациялар | ru |
dc.subject | адами капитал | ru |
dc.subject | дағдылар | ru |
dc.subject | құзыреттілік | ru |
dc.title | ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ ТАМАҚ ӨНЕРКӘСІБІ САЛАСЫНДАҒЫ АДАМИ КАПИТАЛДЫ ДАМЫТУ МӘСЕЛЕЛЕРДІ | ru |